Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av crazybusdriver - 11 augusti 2010 12:59

Är så impad av våra arbetsgivare, men framförallt av vårt fackförbund Kommunal. Vilka enastående inkompetenta klåpare det är, man blir alldeles rörd =) Särskilt om man i ekvationen betänker att busschaufför faktiskt är ett bristyrke. Ändå har man fullständigt misslyckats med att genomföra något annat än försämrade arbetsvillkor de senaste 30 åren.


Inte nog med att vi har ett högt betalt högstatusjobb, vi har även ett av Sveriges farligaste yrken, (enligt Rapport.)


Vi får filmjölk slängt på oss, glåpord och blir utsatta för hot och misshandel. Kör omkring med kontanter ensamma med bristfälligt skydd, (för att säga lite). Står på ensliga ändhållplatser utan belysning. Kan ibland få köra 5-6 timmar i sträck utan möjlighet till toalettpaus.


Vi kan långa stunder få arbeta i temperaturer som vida överstiger 30+ på sommaren och kring 0 på vintern. Dessutom anser våra arbetsgivare att det är OTROLIGT viktigt att vi har slips och skjorta på sommaren. Bilbälten finns inte på de flesta bussar. Väldigt märkligt kan man tycka, man är mer utsatt i en buss än i en bil.


Yrkeschaufförer är den grupp som är klart överrepresenterad i statistiken för hjärt och kärlsjukdomar. Alla är eniga om att stillasittande är farligt för hälsan, orsakar övervikt, benskörhet, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes m m.


Då ger vår arbetsgivare oss HELA 600kr per år i friskvårdsersättning!!

Hör och häpna =) en fjärdedel av vad de flesta andra yrkesgrupper får. och en bråkdel av vad en del andra får.


Nu ska vi dessutom få en broschyr i färgtryck med ovärderliga tips om konflikthantering. Broschyren innehåller klokheter som t ex: "Var dig själv" och "Behåll ditt lugn" och sådana saker. Har inte sett broschyren ännu men den lär vara något i hästväg.

Det senaste är nu att snorungar börjat med att skjuta grön laser på oss, poliser har tydligen speciella glasögon som skydd mot detta. Något säger mig, att vi aldrig kommer att se skymten av sådana glasögon.


Ja vad säger man är det inte härligt i Sverige idag? Vad lite vi har att säga till om, vi kanonmaten, utbytbara nyttiga idioter. Vi har haft det alldeles för bra. Nu får vi sota för det, äntligen!


 Heja Sverige!



Av crazybusdriver - 11 augusti 2010 10:29

Jag kommer nu att publicera en del av mina gamla inlägg från Facebook, varvat med lite nya inlägg så att alla mina "fans" måste läsa allt jag skrivit 2 ggr, ja jag ÄR smart...

Av crazybusdriver - 11 augusti 2010 10:13

   I som här inträden o s v låten hoppen fara.  Här kommer ni att fara runt i en salig röra och blandning av gammalt och nytt tokigt och slugt mm mm.

Smaklig spis och bon appetit!


(Another snail bites the dust)


Presentation


Crazy Busdriver

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Foreign?


Ovido - Quiz & Flashcards